Досягнення, які має Україна на європейському шляху, стали можливими завдяки Героям Небесної Сотні - Світлична

Понеділок, 19 лютого 2018, 11:01
Принципи свободи, демократії та орієнтація на європейську ментальність – це ті стовпи нашого державотворення, які чотири роки тому не дала повалити Небесна Сотня.
Досягнення, які має Україна на європейському шляху, стали можливими завдяки Героям Небесної Сотні - Світлична

20 лютого – День Героїв Небесної Сотні. З нагоди днів пам`яти на офіційному сайті ХОДА опублікований офіційний коментар губернатора області Юлії Світличної. 

Голова ХОДА наголосила, що ці Герої пожертвували життям заради майбутнього своєї батьківщини, заради того, щоб Україна була такою державою, де найвища цінність - гідність кожного громадянина. 

"Євген Котляр, Влад Зубенко, Юрій Паращук. Сьогодні харків’яни ходять вулицями, що носять ці імена. Вони увічнені на карті нашого регіону. Але головне – вони увічнені в серці кожного українця. Герої не вмирають! Вони продовжуються в кожному з нас. І пам’ять про них є постійним нагадуванням - про силу, яку маємо. Про ті цілі, яких обов’язково досягнемо. Про тих людей, з яких необхідно брати приклад.Слава Героям! Герої не вмирають!", - йдеться у коментарі. 

Раніше ми писали про те, що напередодні Дня Героїв Небесної Сотні голова ХОДА зустрілася з родичами трьох харківських Героїв України – Євгена Котляра, Владислава Зубенка та Юрія Паращука. Губернатор Харківщини ще раз підкреслила, що родичі загиблих Героїв України можуть розраховувати на допомогу обласної влади з приводу будь-яких питань. 

comments powered by HyperComments