Депутати облради - Юлії Світличній: Дякуємо за титанічну роботу у районах Харківщини

Четвер, 1 березня 2018, 12:07
Депутати облради висловили подяку голові ХОДА за допомогу районам області.
Депутати облради - Юлії Світличній: Дякуємо за титанічну роботу у районах Харківщини

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Зокрема, з подякою  до керівника ХОДА звернулася депутат облради Ольга Львова. Вона зазначила, що 13 млн грн субвенції було отримано торік Богодухівським районом з обласного бюджету. Завдяки цьому тут були реалізовані різні проекти. 

"Це нові дахи на школах, це газопостачання, це нові системи опалення, понад 1 млн грн отримали на підтримку міні-проектів. Рік тому під вагою снігу був зруйнований дах двоповерхової житлової будівлі в селищі Горького. Це відбулось о 5-й ранку, завдяки блискавичній реакції Юлії Світличної вже о 7:00 на місце прибув Євгеній Шахненко, який  миттєво організував роботи, було зроблено новий дах, будівлю капітально відремонтовано", - сказала вона.

Нагадаємо, ми писали про те, що було встановлене обладнання в кабінетах фізики, хімії, біології опорних шкіл, у тому числі, Богодухівського району.

Також  з подякою виступив депутат від Золочівщини Євгеній Шатохін. Оскільки він є жителем Дергачівського району, то він відзначив роботи, які проведені на його малій батьківщині.

"Ми бачимо, які позитивні зрушення відбуваються в Дергачівському районі. Це капітальний ремонт поліклініки, капітальний ремонт пологового відділення, капітальний ремонт хірургічного відділення, побудова спортивного майданчика з твердим покриттям. Нарешті відновили роботу, яку не проводили 25 років, – це ремонт дороги Козача Лопань – Дергачі", - повідомив Євгеній Шатохін.

Раніше ми писали про те, що  у Дергачах з'явилося футбольне поле з штучним покриттям. А у Дергачівському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа I-III ступенів - дошкільний заклад», що є осередком розвитку спорту в районі, урочисто відкрили реконструйований спортзал.

Результативність роботи керівництва області також відзначив депутат від Харківського району Володимир Рожанський.

"Титанічна робота проведена в Харківському районі. Побудована школа в Пісочині в районі Мобіль - як на мене, вона не має аналогів в Україні. В експлуатацію в січні 2018 року здано новий ФОК", - сказав він.

Ми докладно повідомляли про нову школу у Пісочині, яка відкрилася 1 вересня минулого року. 

comments powered by HyperComments