Полiтика

16:02
Кремлівська пропаганда продовжує безуспішно сіяти «розброд і хитання», екстраполюючи свої нездорові фантазії, зокрема, і на прифронтовій Харків.
10:11
Рупори кремля зробили інформаційний вкид про те, що Польща на підставі травневих військових навчань планує встановити військово-політичний контроль над західними регіонами України.
17:44
Росія уперто веде фейкову інформаційну війну з Україною.
12:40
Центр протидії дезінформації при РНБО України зібрав ворожі фейки, маніпуляції та дезінформаційні вкидання, які окупанти згенерували станом на ранок 29 квітня 2022 року.
13:04
Москва вигадує нову переможну історію про те, нібито на "краматорсько-слов'янському та сєверодонецько-лисичанському напрямку спостерігається активний надлам української армії".
10:19
Офіцери ФСБ вигадують фейки та організовують насильницьку евакуацію людей із тимчасово захоплених територій України.
16:18
Центр протидії дезінформації при РНБО України проаналізував дезінформаційні тези міністерства оборони Росії щодо ситуації в Україні минулої доби
13:01
Росія показала чергові фейкові кадри, на яких нібито колишній український військовий розповідає, начебто 2 роки тому військова частина його покинула у лісі.
19:35
Держава-агресор використовує сербського письменника Слободана Деспота для просування кремлівського наративу про «неминучий розпад України».
18:59
Повідомлення вже активно поширюється в рф пропагандистськими телеканалами та ЗМІ