Полiтика

19:14
Передача української льотчиці Надії Савченко Києву вигідна президентові Росії Володимиру Путіну, тому обмін неодмінно відбудеться, вважає російський журналіст Сергій Рахманін.
18:01
Міністр фінансів Наталія Яресько не зможе головою Кабміну через відсутність підтримки в парламенті. Незважаючи на її попередню згоду на цей пост і висунені вимоги, все ж президент, найімовірніше, готує на цю посаду іншу людину.
13:27
Відставка прем'єр-міністра Арсенія Яценюка може призвести до розриву стосунків з Міжнародним валютним фондом і зупинки євроінтеграції України, вважає народний депутат Андрій Помазанов.
12:19
Російський військовий аналітик Павло Фельгенгауер заявив про те, що, на даний момент, у Путіна немає планів йти на Донбас з танками. За його словами, Кремль сьогодні розглядає два альтернативні сценарії розвитку подій, які не вимагають прямої ескалації військових дій.
09:00
Окупований Росією Крим є українською територією. Такої думки дотримується російський опозиціонер, чемпіон світу з шахів Гаррі Каспаров.
18:02
Віктор Шокін задовольнив прохання Президента України і подав заяву про відставку.
19:06
Президент Петро Порошенко виступив перед воїнами-афганцями на честь 27-ї річниці виведення військ з Афганістану. Про це повідомила прес-служба глави держави 15 лютого.
19:13
Угода Україна – ЕС буде поганою подією для України, поганою для європейських країн, поганою для Нідерландів, - про це повідомив Гаррі ван Боммель.
11:02
29 січня в прямому ефірі Шустер LIVE на каналі Савіка Шустер 3S.tv лідери партій, політики та громадські діячі обговорили порядок змін до Конституції України та ситуацію з парламентською більшістю.
13:03
Конституційним судом розглядається звернення Верховної ради стосовно відповідності до Основного Закону доопрацьованого законопроекту щодо внесення змін до Конституції, що стосуються правосуддя.