Полiтика

17:46
Депутати вимагають від Яценюка звіт про роботу за 2015 рік.
20:14
Новий лідер партії УКРОП Денис Борисенко був помічником депутата Верховної Ради 7 скликання Олега Царьова.
20:01
Він не дозволить допустити «замороження» конфлікту на землях окупованого Донбасу. Мова йде про президента Петра Порошенка, який заявив про це сьогодні, 23 січня 2016 року.
08:00
Яценюк до скарбниці держави планує вже цього року повернути 1,5 млрд доларів, - це активи Януковича, колишнього президента країни, та його оточення.
10:03
Політична корупція починається з передвиборчої кампанії. Під час останніх мiсцевих виборів група компанiй «Здоров’ я», яка належить росіянам, роздавала пенсіонерам разом з агітматеріалами аптечки з лiками . Активісти «Зеленого фронту» та «Опори» викрили злочин, однак зараз слідчий пропону є дій ти згоди з опонентами, щоб закрити цю справу.
17:53
Попри те, що президент України Петро Порошенко запросив в український уряд зарубіжних політиків, які допомогли б впровадити реформи своєї країни в Україні, грузинський дипломат Григола Катамадзе упевнений, що треба робити не так.
17:09
«Мінська-3» не може бути в жодному випадку. Про це заявив голова держави Петро Порошенко.
16:27
У четвер, 14 січня, в Миколаївській ОДА відбулося засідання ради з питань оборони. У президії засідали голова ОДА Вадим Меріков, голова облради Вікторія Москаленко, мер Миколаєва Олександр Сенкевич. У залі були присутні заступники губернатора, начальники деяких управлінь, представники оборонних відомств.
17:56
Головне завдання – не забрати окуповані території будь-якою ціною, а спочатку послабити Росію до такої міри, аби вона не була вже загрозою для України.
10:24
Переважна більшість жителів Харкова підтримують Михайла Саакашвілі, губернатора Одещини, в його сутичці з міністром МВС Арсеном Аваковим.