Полiтика

15:30
Харківські політичні сили проведуть незалежно один від одного паралельний підрахунок голосів на виборах міського голови 2015.
19:21
Лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко висловив повну підтримку партії «Об’єднання «Самопоміч» та Тарасу Сітенку, який балотується на посаду Харківського міського голови.
19:45
Про це заявляють керівники міської організації політсили, які вважають, що їх суперники бояться конкуренції, тому опустилися до незаконних методів боротьби.
17:49
Михайла Добкіна цього разу не буде у виборчих бюлетенях. Центральна виборча комісія відмовилася реєструвати його та ще двох кандидатів.
16:44
Список партій і основні депутати з їх політичною концепцією і статусом. У Харківську міську раду балотується 20 партій. Від них депутатами висунулися 1018 людей.
10:14
Михайло Добкін не буде депутатом Харківської облради. Центральна виборча комісія відмовилася реєструвати Михайла Добкіна, А. Кобзар та А. Гнєздилову як кандидатів у депутати Харківської облради.
21:23
Офіційна біографія кандидата в мери Одеси Саші Боровика може не відповідати дійсності, зважаючи на суперечність озвучених ним фактів.
22:35
Кандидат на пост міського голови Харкова, відомий харківський політик и меценат Юрій Сапронов виграв гонки на тракторах, якими завершився AGROPORT-2015.
15:44
Агентство моделювання ситуацій провело соціологічне дослідження, присвячене електоральним перевагам харків'ян напередодні виборів мера і депутатів міськради. Результати дослідження були презентовані 13 жовтня в інформаційному агентстві «Українські новини».
10:28
До нового складу обласної виборчої комісії увійшов член «Опозиційного блоку».