Полiтика

18:47
Така новина розміщена на сайті Голови держави. Це петиція з вимогою позбавити Михайла Добкіна громадянства України і відправити його до Росії. Написав документ Андрій Ільгов.
16:05
Екс-міністрові аграрної політики, лідерові харківського ВО «Свобода» довелося на цілий день поїхати з Харкова у Київ для участі в слідчих діях.
15:53
У вікно приймальні депутата Анатолія Родзинського кинули пляшку. Окрім розбитого вікна інших пошкоджень нема. Працівники не постраждали.
10:18
Представник «Опозиційного блоку» нардеп Михайло Добкін пригрозив суддям та чиновникам Генеральною прокуратурою.
15:20
Харківський територіальний виборчком не забезпечує проведення чесних виборів. У такий спосіб представник «ОБ» Добкін оцінив чергову відмову виборчої комісії зареєструвати кандидатів від його політичної сили у депутати обласної ради.
10:25
ЦВК не мала права скасовувати постанову харківського облвиборчкому.
18:19
На пост міського голови Змієва претендують чотири людини. У Південному - 6 кандидатів на крісло мера.
15:10
За крісло мера Мерефи з населенням в 25 тисяч людей боротимуться 8 кандидатів, серед яких і чинний міський голова.
13:42
На пост міського голови Ізюма претендують сім людей. У Куп’янську - 4 кандидати на крісло мера.
15:04
Про те, що він більше не пацієнт лікарні невідкладної допомоги, чинний депутат міськради, кандидат в мери і перший номер списку кандидатів у депутати міськради Харкова від партії Народний Контроль Анатолій Родзинський дізнався в суботу. Говорить, йому просто відмовили в лікуванні, в палаті поміняли замки, а одяг запропонували забрати в понеділок у приймальному відділенні.