Полiтика

14:08
Щоб обійти законну процедуру реєстрації обласної організації партії, «Опозиційний блок» намагається через суд відновити на посаді начальника ГУ юстиції в Харківській області Сергія Мохончука.
09:56
Рішення балотуватися на пост міського голови, за його словами, було прийнято екс-губернатором після безуспішних спроб висунути єдиного кандидата від демократичних сил на цей пост і бездіяльності провладних партій.
14:35
Голова Верховної Ради Володимир Гройсман вважає, що нардепам потрібно підвищити зарплату. Це начебто має зробити боротьбу з корупцією більш ефективною
20:52
Лідер харківської ВО «Свобода» не уточнив, на якому саме екологічно чистому транспорті він сьогодні приїхав у міськвиборчком, як обіцяв напередодні.
19:12
Балута і Горяїнов поведуть кандидатів від Волонтерської партії в і обласну, і міськц ради. «Справжня Варта» презентує повні списки кандидатів від цієї партії в депутати Харківської обласної і міської рад.
09:20
У списку - значне число чиновників-високопосадовців з облдержадміністрації і районних органів влади.
16:43
До міськвиборчкому він збирається приїхати на екологічному транспорті.
16:07
Перший замголови ХОО ПП ВО «Батьківщина» Андрій Шевчук очолив список кандидатів в депутати Харківської облради.
14:37
Суд встановив розмір запоруки для комбата «Слобожанщини», підозрюваного в підготовці замаху на міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і інших, запорука в 1 млн. 200 тис. грн.
11:57
У списку 85 людей, очолив список кандидат від партії в мери Харкова Олександр Давтян.