Полiтика

17:00
Порошенко збирається сьогодні виступити перед народом. Хоче прокоментувати події, які сталися сьогодні, 31 серпня, біля ВР.
16:31
Акція протесту, яка проходила сьогодні під стінами українського парламенту, завершилася кривавою бійнею з величезною кількістю постраждалих міліціантів. 90 правоохоронців отримали поранення, четверо з них мають серйозні травми очей, шеї та ніг.
11:52
Депутатів у смітники полюбили кидати не тільки у Харкові, а й у Львові. Мова йде про Андрія Хомицького, якого не тільки втулили у контейнер для сміття, а ще й облили кефіром та посипали гречкою.
17:52
Таку новину Порошенко повідав в ході позачергового з’їзду партії БПП Солідарність.
15:32
Financial Times у своїй редакційній статті пише, що за останній рік з України не так часто надходили хороші новини, але угоду про реструктуризацію заборгованості, укладену Києвом з комітетом приватних кредиторів, слід лише вітати.
15:31
Окружний адміністративний суд Києва призначив розгляд справи про припинення діяльності Комуністичної Партії України на 18 вересня.
14:36
Сьогодні пройшов об’єднувальний з’їзд БПП та партії «Удар». Головою партії Порошенка обрали Кличка.
20:00
Конфлікт на Донбасі можливо будуть обговорювати на засіданні Генеральної Асамблеї ООН під час зустрічі «нормандської четвірки». Таку новину повідав Володимир Золотарьов, політичний аналітик.