Полiтика

14:39
Про це прем'єр-міністр повідомив на засіданні Кабміну 19 серпня.
14:10
Народний депутат України, волонтер Михайло Кобцев домовився з керівником міської організації партії Петра Порошенка «Солідарність» Олександром Давтяном про можливість висуненні своєї кандидатури єдиним кандидатом в мери Харкова. Про це «Восточному Дозору» стало відомо з декількох інформованих джерел усередині партій, що входять до складу парламентської коаліції.
09:05
Оформити запрошення мерові Харкова на теледебати його візаві Анатолій Родзинський вирішив дуже оригінальним способом. Разом зі своєю командою він приніс у мерію плакати, які вже майже тиждень повинні були висіти на міських білбордах.
09:45
Сьогодні «Об’єднання «Самопоміч» затвердило керівника штабу з виборів депутатів Харківської обласної ради. Ним став народний депутат України Роман Семенуха. Про це стало відомо під час прес-конференції, яка проходила у Харківській філії інституту ім. Горшеніна.
22:20
Списки кандидатів будуть формуватися саме так, щоб там було не більше 10% людей, які вже працювали депутатами різних рівнів. Має оновитися склад рад, - про це під час прес-конференції 13 серпня у Харківській філії інституту ім. Горшеніна заявив народний депутат, заступник голови фракції «Об’єднання «Самопоміч» Олег Лаврик.
11:23
Юрій Сапронов збирається балотуватися на посаду харківського мера.
17:21
Наразі Уряді розглядає питання про виділення 65 млн.грн на реконструкцію Харківської філармонії.
21:11
Міністерство освіти готує ряд змін, які набудуть чинності з прийняттям закону про освіту.
19:58
Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк у вересні має намір запропонувати коаліції новий склад Кабміну.
18:15
Таку новину повідав Яценюк, прем’єр-міністр, під час відвідин Харківщини.