Полiтика

17:56
Депутат Харківської міської ради, засновник Харківського Антикорупційного центру Ігор Черняк вважає, що центральна влада втратила авторитет, а можновладці на місцях ігнорують її рішення.
17:16
Сьогодні відбулася зустріч Конгресу регіональних влад Ради Європи, у якій взяла участь народний депутат України Юлія Світлична.
16:53
Відповідну постанову ухвалила Верховна Рада сьогодні. Це рішення підтримали 326 народних депутатів.
14:12
Верховна Рада прийняла у першому читанні законопроєкт №3485 «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення виборчого законодавства», який вносить зміни до Виборчого кодексу. За відповідне рішення проголосували 292 депутати.
12:15
Олексій Гончарук написав заяву про відставку та передав її Президенту з правом внесення в Парламент.
08:41
Перед виборами голови та депутатів Сухополов’янської ОТГ Чернігівської області 22 грудня кандидати не соромилися застосовувати широку агітацію та різні політичні технології. Тож, давайте розглянемо частину з них.
19:37
22 грудня у Сухополов’янській об’єднаній територіальній громаді на Чернігівщині відбудуться перші вибори. «Справжня варта» дослідила специфіку об’єднання навколо Прилук та зацікавленість сторін у виборчому процесі новоствореної громади.
17:23
83% прийнятих законів, авторами яких є народні депутати, були подані депутатами фракції «Слуга Народу».
15:24
6 грудня — 100 днів від початку роботи парламенту IX скликання. За цей час парламентарі зареєстрували 885 законопроєктів, 94 з яких прийняли. Загалом натискали на кнопку голосування майже 500 тисяч разів. Серед “бунтівників” у фракціях є їхні лідери, а провладна фракція виключила трьох депутатів зі свого складу.
09:31
«Справа податківців» і екс-міністра Олександра Клименка була елементом піару для колишнього глави військової прокуратури Анатолія Матіоса.