Полiтика

14:43
В зоні АТО на Донбасі протягом доби дев’ять вояків одержали серйозні рани та ще один загинув. Повідомив Андрій Лисенко, спікер аналітичного центру РНБО. Повідомляє сайт «Главное».
19:39
Це буде вже друга хвиля люстрації українських очільників. Повідомляє Перший український інформаційний.
13:04
У Верховній Раді України створені 6 депутатських фракцій і дві групи. Про це на засіданні Парламенту повідомив глава підготовчої групи, який веде засідання, Володимир Гройсман. Інформує сайт «Главное».
12:58
Президент Путін заявив, що ще не знає, чи буде реалізовано ним передбачене Конституцією право балотуватися на президентський пост в 2018 році. Не про це, сказав, потрібно зараз думати, пише Віктор Шендерович на порталі «Крим.Реалії». Повідомляє сайт «Главное».
12:45
Стало відомо, хто очолить шість фракцій в новообраній Верховній Раді VIII скликання. Повідомляє сайт «Главное».
12:27
Президент Росії Володимир Путін відкрито пригрозив президентові України Петру Порошенку новим наступом, якщо Україна не відмовиться від вступу до Євросоюзу і НАТО, а також якщо не визнає так звані "ДНР" і "ЛНР". Повідомляє сайт «Главное».
20:16
Командувач Збройними силами НАТО в Європі Філіп Бридлав заявляє, що Північноатлантичний альянс підтримує територіальну цілісність України і готовий забезпечити потреби українських Збройних сил. Повідомляє сайт «Главное».
11:58
Європейський союз має знайти такий варіант для виходу з української кризи, за яким вона має стати децентралізованою або федералізованою державою. Про це заявив голова Європейської ради Герман ван Ромпей під час свого виступу в паризькому Інституті політичних досліджень.
11:51
У зоні АТО бойовики перейшли до тактики «малих вогневих груп». За останню добу українські позиції були обстріляні 47 разів. Такі дані групи «Інформаційний Спротив» опублікував на своїй сторінці в Facebook Дмитро Тимчук.
11:58
Командувач аеромобільних військ (1998 - 2005 року) Іван Якубець не виключає, що зброя від НАТО постачатиметься в Україну через Литву. Повідомляє «Главное».