Полiтика

20:21
Прем‘єр-міністр Володимир Гройсман веде на вибори до Верховної Ради партію «Українська стратегія Гройсмана», до нього приєднається частина депутатів «Народного фронту» та міністрів.
20:03
Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив заявив, що зареєстрував 3 кримінальні справи про державну зраду, підготовку до фінансування терористів і підготовку до перешкоджання українській армії.
12:48
Замість передбачуваного альянсу партії «Довіряй ділам» з Опозиційною платформою «За життя», відбудеться об'єднання ДД з Оппоблоком.
12:17
Юрій Бойко юридично не може бути кандидатом у нардепи від партії «Опозиційна платформа «За життя», оскільки до цих пір числиться в списку засновників політикою партії «Опозиційний блок».
16:41
Нова Верховна рада здивує українців своїм складом, якщо чергові вибори пройдуть за системою відкритих списків. А, судячи з дискусії навколо цього питання, та прийнятого в першому читанні нового Виборчого кодексу, саме так і станеться.
15:41
Народного обранця Сергія Березенка називають організатором схем фальсифікації на виборах президента.
17:58
Юлія Тимошенко та депутати фракції «Батьківщина» взяли участь у літургії та чині інтронізації Предстоятеля Православної Церкви України Епіфанія. Подія відбулася у Софії Київській.
15:07
Про свою участь у виборчій кампанії 2019 року він оголосив 29 січня, виступаючи на форумі «Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом».
19:33
Лідер партії «Батьківщини» закликала утворити символічний ланцюг єдності на честь 100-річчя української Соборності.
20:09
Лідер партії «Батьківщина» вважає неприйнятним розпродаж української сільськогосподарської землі.