Полiтика

15:24
Голова партії «Батьківщина» та лідери молодіжних організацій уклали та затвердили покроковий план, що втілюватиме в життя новий президент.
15:03
Першочерговим питанням переговорів Президента України Петра Порошенка та Президента Литви Далі Грібаускайте залишається спільна скоординована відсіч агресії Росії щодо незаконної анексії Криму, агресії на сході держави і нещодавнього акту агресії, який відбувся в нейтральних водах Чорного моря і в Керченській протоці.
17:21
Президент під час зустрічі зі студентами Київського національного торговельно-економічного університету звернув увагу, що Верховна Рада сьогодні зранку ухвалила закон «Про державний бюджет на 2019 рік»
16:34
Про це заявила лідерка партії «Батьківщина» на своїй сторінці у Facebook, вітаючи співвітчизників із Днем Гідності та Свободи.
17:14
Про це під час зустрічі з громадою Рівненщини Юлія Тимошенко заявила, що нова влада ухвалить закон про обов’язкове медичне страхування.
11:15
У Києві відбулося перше засідання Національної платформи «Новий економічний курс України».
09:12
Лідер «Батьківщини» на власні очі побачила, що відбувається сьогодні на лінії зіткнення.
17:32
Харківський окружний адміністративний суд заборонив діяльність Харківської обласної громадської організації «Русь триєдина».
13:46
Так, Ігор Райнін здійснюватиме керівництво підготовкою проекту щорічного Послання Президента України до Верховної Ради України про внутрішнє і зовнішнє становище України.
16:50
Народний депутат Дмитро Святаш вважає, що операція з продажу одного з активів українського офісу BNP Paribas у 2017 році пройшла непрозоро.