«Шахтар» вербує своїх «фанів» вже в дитячому віці

Середа, 4 січня 2012, 08:33
У вівторок, 3 січня 2012 року, розпочалася реалізація нового проекту ФК «Шахтар» під назвою «Дитячий клуб». Про це повідомляє прес-служба донецького футбольного клубу.
«Шахтар» вербує своїх «фанів» вже в дитячому віці

Тепер під час виписки з пологових відділень молоді мами в Донецьку отримуватимуть від ФК «Шахтар» спеціальну яскраву листівку з привітаннями, інформаційний буклет та анкету. Тобто молоді батьки фактично можуть відразу записати своїх малюків в офіційні вболівальники «Шахтаря»! Відповідно, надалі діти при максимальній підтримці клубу будуть всебічно розвиватися та отримувати корисні в житті знання.

Щоб стати учасником проекту, достатньо заповнити відривну анкету в буклеті «Дитячого клубу» на себе і на дитину, прийти на «Донбас Арену» в Fan Shop з анкетою та свідоцтвом про народження дитини (або з документом з пологового будинку) і отримати від клубу і подарунок, і спеціальний іменний сертифікат.

Раніше повідомлялося, що у донецького футбольного клубу виникли деякі проблеми з фанами «оранжево-чорних». Тепер клуб зможе розраховувати на новий рівень спілкування зі своїми вболівальниками

comments powered by HyperComments