У Варшаві відбулось відкриття УЄФА Євро-2012

Сергій Петров  |  Субота, 9 червня 2012, 06:07
У Варшаві на стадіоні «Народовий» відбулась церемонія відкриття УЄФА Євро 2012, режисером-постановником якої став Марко Баліч. Більше 800 волонтерів за участі угорського піаніста Адама Дьордя провели невелике хореографічне шоу-відкриття для глядачів.
У Варшаві відбулось відкриття УЄФА Євро-2012

Церемонія відкриття першого футбольного турніру у Центрально-Східній Європі відбулась у кольорах країн-господарів та емблеми турніру і тривала всього 12 хвилин. Її постановку якої здійснив Марко Баліч, креативний директор та виконавчий продюсер компанії «Flimmaster Events», який вже запам’ятався постановками церемоній відкриття та закриття Оліпійських ігор-2006 у Турині та відкриття «Донбас Арени» у 2009-му.

Спочатку на поле вийшли хлопчики, які уособлювали символів Євро 2012 Славека та Славка разом з волонтерами, які були у капеляюшках у кольорах прапорів Польщі та України. Одночасно з даху стадіону простягнулись білі, червоні, сині та жовті стрічки. Після танку «панянок» на поле вийшов музикант Адам Дьордь, а на полі з’явилось фортепіано. Адам, який у свій час грав у складі національної команди Угорщини з футзалу, заграв один з етюдів Фридерика Шопена для фортепіано. Одночасно на полі з’явились волонтери у чорних костюмах з реквізитом у вигляді нот.

По тому, до свята підключився ді-джей. А «панянки» стали більш різнокольоровими (різні варіації кольорів, які трапляються на емблемі, заставці до Євро 2012). На полі з’явились макети стадіонів із заставки Євро-2012 та футбольні м’ячі, які пересувались по полю. Трибуни стадіону «Народовий» перетворились на прапори країн, які беруть участь у фінальній частині Євро-2012: глядачі підняли кольорові картонні квадрати над своїми головами.

А в кінці постановки волонтери утворили  «Euro 2012 Poland Ukraine», а над полем з’явилася квітка-емблема Євро-2012.

Нагадаємо, що Євро-2012 триматиме з 8 червня до 1 липня 2012 року, коли на НСК «Олімпійський» у Києві відбудеться фінал євро турніру.

comments powered by HyperComments