Олександр Слободян припинив фінансування ФК "Оболонь"

П'ятниця, 9 листопада 2012, 18:48
АТ "Оболонь" донедавна фінансувало ФК "Оболонь", відтак припинило вкладати у команду кошти. Про це повідомив "Українському футболу" керівник головного інвестора киян Олександр Слободян.
Олександр Слободян припинив фінансування ФК "Оболонь"

"Ми оплачували рахунки з утримання стадіону, тренувальних полів, автотранспорту, за комунальні послуги та телефонний зв’язок, навіть - преміальні гравцям", сказав він.

"Насправді ж юридичних підстав для цього вже не мали", - зізнався Слободян.

Між ФК та АТ "Оболонь" діяв контракт, який юридично нормував спонсорство пивного заводу й футбольного клубу. Але, за словами Слободяна, термін угоди давно завершився, а функціонери ФК щодо продовження цієї угоди до спонсора не зверталися.

"На сьогодні ні віце-президент "Оболоні" Олександр Алімов, ані його помічник, виконавчий директор Олексій Злотоябко навіть не потурбувалися про те, щоб контракт пролонгувати", - додає Олександр В’ячеславович.

За даними джерела, каменем спотикання між учасниками зазначеного конфлікту стала трансферна політика "пивоварів" 2012-го, коли після вильоту команди з прем’єр-ліги почали продавати футболістів.

Суть конфлікту, буцімто, не в тому, що ці трансфери відбулися, а через те, що операції з продажу гравців переважно проходили без відома президента (на громадських засадах) "Оболоні", а до клубної каси кошти так і не дійшли.

Колотнеча в таборі киян уже дала перші конкретні негативні наслідки. АТ "Оболонь" днями забрало із розпорядження клубу автотранспорт, аби не витрачати кошти на його утримання.

comments powered by HyperComments