В Україні проведуть міжнародні перегони радіокерованих автомобілів

Середа, 18 вересня 2013, 18:12
На 5-6 жовтня в Києві запланований масштабний міжнародний проект – турнір з автомодельного спорту Кубок пам’яті Олега Дона. Його проведуть на території столичної Малої Повітряної Академії за адресою: вул. Кавказька, 13-А.
В Україні проведуть міжнародні перегони радіокерованих автомобілів

Участь у змаганнях візьмуть близько 200 спортсменів з України, Білорусі, Польщі, Росії та інших країн. Серед них будуть провідні майстри автомодельного спорту міжнародного рівня разом з незмінним учасником української команди з ралі Євгеном Червоненком.

Цей турнір організований столичним клубом спортивно-технічної творчості «Моделіст». Він дозволить підвищити рівень спортивної майстерності його учасників, обмінятися досвідом, встановити дружні стосунки між автомоделістами та їх організаціями з держав Європи. Крім того, частина організаційних внесків учасників турніру буде перерахована вихованцям одного з дитячих будинків Києва.

Цікавими будуть перегони і для глядачів, адже в Україні не так часто проводять змагання з автомодельного спорту такого рівня. Понад 200 маленьких автомобілів з радіокеруванням  будуть рухатись по трасі  зі швидкістю 100 км/год., перестрибувати через трампліни та  обганяти конкурентів.

//clubmodelist.kiev.ua

Крім власне перегонів, учасників і гостей турніру очікує захопливе вертолітне шоу, виставка машин «Еволюція радіокерованих автомобілів», розіграші призів від спонсорів змагань.

Глядачів змонтують гоночний трек для моделей машин Mini-Z  у масштабі 1:24, де кожен може відчути себе пілотом Ferrari та Lamborghini, і навіть взяти участь у пробних заїздах невеличких змагань. На території Малої Повітряної Академії буде працювати авіасимулятор літаків  СУ-26, МІГ-21 та СУ-17. Також буде представлений авіамодельний стимулятор польотів, а фахівці авіабудування Академії проведуть майстер-клас зі створення авіамоделей.

 

comments powered by HyperComments