Юні харків’яни – бронзові призери чемпіонату України з бадмінтону

Вівторок, 21 жовтня 2014, 12:22
У Харкові завершився командний чемпіонат України з бадмінтону серед дівчат та юнаків 2002 року народження. Змагання зібрали близько ста юних спортсменів з Дніпропетровської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Черкаської та Харківської областей. Інформує сайт ХОДА.
Юні харків’яни – бронзові призери чемпіонату України з бадмінтону

 

Чемпіонами України 2014 року стала команда з міста Миколаєва, друге місце посіла команда Одеса-1. Харків’яни з команди Харків-1 посіли на чемпіонаті третє місце. У складі команди грали Корній Власенко, Олексій Мустецов, Данило Скринник, Яна Собко та Марія Столяренко. В боротьбі за бронзові нагороди харків’яни випередили команду з Дніпропетровська.

На урочистій церемонії нагородження призерів та чемпіонів України привітав директор Департаменту в справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації Віталій Кириленко та разом з президентом Федерації бадмінтону Харківської області Геннадієм Махновським вручив дипломи та медалі.

«Чемпіонат України - це рідкісна можливість побачити в одному залі таку кількість юних бадмінтоністів. Близько ста дітей беруть участь у змаганнях. Вперше в Харків приїхали представники Черкаської області. Тут багато емоцій і азарту, не обходиться і без сліз, але в цьому віці - це нормально», - зазначив президент Федерації бадмінтону Харківської області Геннадій Махновський.

comments powered by HyperComments