Регбісти «Олімпу» отримали обласні нагороди (ФОТО)

Понеділок, 1 грудня 2014, 17:22
1 грудня в малому залі Харківської облдержадміністрації відбулася урочиста зустріч з нагоди завоювання в десятий раз золотих медалей чемпіонів України регбістам харківського клубу «Олімп».
Регбісти «Олімпу» отримали обласні нагороди (ФОТО)

Зі словами привітання до винуватців торжества – гравцям і тренерам команди – звернулися голова ХОДА Ігор Балута та голова облради Сергій Чернов.

«Шановні спортсмени, тренери! Хочу побажати вам всього найкращого, нових перемог. Ми всі за вас раді. Ви дійсно на Олімпі слави – ось вже в десятий раз ви приносите славу нашому регіону. Хотілося б висловити слова подяки тренерському складу, який веде вас до перемог, відзначити хорошу тренувальну базу. І тут треба підкреслити заслугу Олександра Ярославського, який активно бере участь у долі команди і просуває спортсменів Слобожанщини на високі п'єдестали. Назва команди відповідає вашому змісту, вашим вчинкам і вашим справам – ви постійно перебуваєте на Олімпі! Я вас щиро вітаю! – сказав Ігор Балута. – Ви всі молоді люди і у вас прекрасне майбутнє. Ми сподіваємося, що наступний рік принесе нашій країні мир, спокій, порядок, і вам буде простіше досягати своїх спортивних перемог. Нових вам успіхів і всього найкращого».

Від усього депутатського корпусу Харківщини десятикратних золотих медалістів привітав голова облради Сергій Чернов.

Розпорядженням Ігоря Балути за досягнення високих спортивних результатів та перемогу у чемпіонаті України з регбі 15 сезону 2014 року і вагомий особистий внесок у розвиток і популяризацію фізичної культури і спорту на Харківщині почесними грамотами облдержадміністрації нагороджено 27 гравців «Олімпу», а також головний тренер команди Валерій Кочанов, тренери Сергій Недбайло і Володимир Цапенко, лікар Сергій Подпоринов. Нагороди вручив Ігор Балута, а також цінні подарунки: капітану команди Сергію Церковному – макет вітрильника, Володимиру Цапенко – булаву на підставці, Валерію Кочанову – ікону Георгія Побідоносця.

У свою чергу капітан команди Сергій Церковний від імені команди подарував Ігорю Балуті регбійний м'яч з автографами гравців та тренерів.

Довідка. Другий фінальний матч чемпіонату України 2014 з регбі - 15 відбувся 23 листопада на харківському стадіоні «Динамо». За підсумками двох фінальних поєдинків харківський регбійний клуб "Олімп" здобув перемогу над одеським "Кредо" в десятий раз завоював золоті медалі чемпіонату.

comments powered by HyperComments