Прем'єр-ліга. 2 тур. Зоря - Металіст 0:0. Закономірна нічия у Запоріжжі

Понеділок, 27 липня 2015, 14:20
Харківський Металіст безгольовою нічиєю завершив виїзний поєдинок проти Зорі у Запоріжжі. Уболівальники, які зібралися біля телеекранів, а також на трибунах Славутич-Арени, побачили багато боротьби, непогані моменти, але не забиті м'ячі. Команди провели дійсно рівну гру, і підсумкові 0:0 яскраво це підтверджують.
футбол

Загалом, суперники в цьому матчі по-черзі володіли ініціативою, хоча, більша частина ігрового часу пройшла в центрі поля. Металіст більше володів перевагою в першому таймі, при цьому моментівгострих не було в обох команд. Юрій Вернидуб дуже швидко на це відреагував, і випустив на вістря Пилипа Будківського.

І ця заміна таки додала гостроти - в першому ж своєму моменті Будківський падав у штрафному не без допомоги суперника, проте суддя вирішив не призначати пенальті. Гра стала більш активною, і лише заперші десять-п'ятнадцать хвилин другого тайму команди створили більше моментів, ніж за всю першу половину.

У Зорі моменти були у Малиновського, з дальнім ударом якого впорався голкіпер, і подарунок від захисника Будківському, що не зміг реалізувати вихід на побачення з Погорілим. У Металіста м'яч у воротах вже бачив після свого удару Довгий, проте Сівакову вдалося винести його з лінії воріт.

Ближче до середини тайму Зоря заволоділа ініціативою, але знову ж, до гостроти доходило не так часто. Обидві команди вичікували, адже всього один момент міг вирішити долю цього протистояння. І луганчани були близькі до того, щоб вирвати перемогу. Проте, Ліпартія свій шанс змарнував, не влучивши у ворота з 10-ти метрів.

У підсумку, гра завершилася з нічийним результатом, який є прийнятним для обох наставників. Олександр Севідов тепер може готувати свою команду на гру з новачком УПЛ Олександрією, а у Вернидуба попереду єврокубкова дуель з Шарлеруа.

 

comments powered by HyperComments