У Харкові пройде Відкритий турнір зі спортивного Деберцу

Понеділок, 11 січня 2016, 19:16
З 6 по 7 лютого 2016 в клубі "Місто" відбудеться Відкритий турнір Харкова зі спортивного Деберцу.
У Харкові пройде Відкритий турнір зі спортивного Деберцу

Командні змагання 2 х 2 за правилами Федерації Деберца України.

Офіційна сторінка заходу в соціальній мережі Вконтакті: https://vk.com/debertstournament.

Суть акції : проведення спортивного заходу, а саме Відкритого кубку Харкова з Деберцу.
Мета акції - привертання уваги молоді до діяльності Федерації ДеберцуУкраїни, залучення молоді в лави однодумців, пропаганда здорового способу життя.

Завдання акції - дати зрозуміти громадянам, що громадська організація займається проблемами молоді в повсякденному житті; популяризація спортивного Деберцу в Україні.
Формат проведення змагання :
Змагання проводиться два дні 6-7.02.2016 (субота і неділя).

Ліміт команд (пара) - 128 (256 чоловік). Місце проведення - клуб "Місто" (Харків, вул. Клочківська, 190-а / http://mistoclub.com).
Початок турніру - 6.02.2016 в 09: 00.
Заявки приймаються заздалегідь в електронному вигляді,  а також в день турніру з 8: 30 до 9: 00 на місці проведення.

Змагання проводяться в одній віковій категорії від 18 років. У заявці 2 людини (чоловічі, жіночі, змішані команди). Усі ігри у форматі "2 на 2" до 3-х перемог (груповий етап play - off).
Планована кількість команд 128, а це 256 чоловік тільки учасників, не враховуючи уболівальників, організаторів, суддів і представників ЗМІ.

Пропонуємо партнерство, а саме, ФДУ розмістить на своєму офіційному сайті fdu.com.ua, в групах у ВК і Фейсбуці, на афішах заходу, у відеоролику логотип і посилання на Ваш сайт/групу в соцмережах.

Відеоролик разом з рекламними афішами розміщуватиметься, транслюватиметься цілодобово до 07.02.2016 в клубі Місто на телевізорах, в метрополітені, навколо виходів з метро і міськелектротранспорті безпосередньо планується розміщення афіш, на телевізорах в метрополітені трансляція рекламного ролика, на https://www.youtube.com/channel/UC8jxa1C8qb1HI3IJ, а також на сайтах/групах в соц мережах наших інформ партнерів.

Для проведення якісного заходу від партнерів потрібна інформаційна підтримка.
Крім того, ФДУ створив програму лояльності, у рамках якої кожен член Федерації може отримати низку пільг і привілеїв (дисконтні карти Харків).

Програма лояльності надає можливість власникам карт придбати за вигідними цінами товари і послуги найвідоміших і кращих компаній міста (дисконтні карти магазинів, дисконтні карти кафе, дисконтна карта супермаркету). Карта члена Федерації Деберцу України гарантує отримання знижок при пред'явленні її в магазинах, ресторанах, кафе, кінотеатрах, розважальних і спортивних центрах партнерів Федерації, що увійшли до єдиної системи.
Так само власники карти члена Федерації Деберца України мають можливість купувати квитки на турніри/змагання зі спортивного деберцу за зниженими цінами.

 

comments powered by HyperComments