До десятки кращих на II Зимових юнацьких Олімпійських іграх увійшли харківські спортсмени-фігуристи

Понеділок, 22 лютого 2016, 17:35
21 лютого в норвезькому Лілліхамері завершилися II Зимові юнацькі Олімпійські ігри, в яких брали участь шість спортсменів Харківської області.
До десятки кращих на II Зимових юнацьких Олімпійських іграх увійшли харківські спортсмени-фігуристи

Кращий результат - п'яте місце, був у фігуристів Анжеліки Юрченко і Володимира Белікова, яке вони зайняли в танцях на льоду. Ще один харківський дует - Анастасія Побіженко і Дмитро Шарпар - завершили першу десятку в змаганнях спортивних пар.

Ще два харківські спортсмени - біатлоністи Любов Кип’яченкова і Юрій Ситник - свій кращий результат на цій Олімпіаді показали в змішаній естафеті. Разом з Кристиною Дмитренко і Сергієм Теленем з Чернігова вони зайняли шосте місце. Від переможців в цьому виді змагань - норвезьких біатлоністів, результат яких був 1 : 18: 35.6, українці відстали на 2 хвилини 51.2 секунди.

У цілому на цих Іграх українські спортсмени завоювали три нагороди - "золото" у біатлоні, "срібло" у фігурному катанні і "бронзу" в сноубордингу.

У медальному заліку Україна разом з Румунією зайняла 17-е місце. Перше було - за командою США, на рахунку якої 10 золотих і 6 срібних медалей. Друге місце завоювали спортсмени Південної Кореї, третє - росіяни.

Наступні зимові юнацькі Олімпійські ігри відбудуться в 2020 році в швейцарській Лозанні, про це повідомляють на сайті ХОДА.

comments powered by HyperComments