Два десятки харківських спортсменів представлятимуть Україну на Олімпіаді

Неділя, 1 травня 2016, 08:32
З 5 по 21 серпня 2016 року у бразильському Ріо-де-Жанейро проходитимуть Ігри XXXI Олімпіади.
Два десятки харківських спортсменів представлятимуть Україну на Олімпіаді

«Планується, що загалом у змаганнях візьмуть участь 10 500 атлетів з 206 країн світу, які протягом 17 днів розіграють 306 комплектів нагород (161 – чоловіча дисципліна, 136 – жіноча, 9 – змішаних) у 28 видах спорту. Після довгої відсутності гольф і регбі повернулись до олімпійської сім’ї та в Ріо-де-Жанейро вперше за довгий час розіграють олімпійські медалі», — повідомляють у НОК.

Вже 150 українських спортсменів отримали право представляти країну на Іграх-2016. Серед них — 22 представника Харківщини: Юлія Ткач та Ален Засєєв (вільна боротьба), Дімітрій Тімченко (греко-римська боротьба), Олександр Полівода (шосейний велоспорт), Андрій Сєнічкін (спортивна гімнастика), Наталія Погребняк, Ганна Плотіцина та Богдан Бондаренко (легка атлетика), Дар'я Степанюк (плавання), Анна Волошина, Лоліта Ананасова, Олена Гречихіна, Олександра Сабада, Анастасія Савчук, Катерина Садурська, Ксенія Сидоренко, Дар'я Юшко та Катерина Резнік (синхронне плавання), Наталія Москвіна (стрибки на батуті), Віктор Рубан (стільба із лука), Дмитро Карюченко і Максим Хворост (фехтування)

У Національному олімпійському комітеті повідомляють, що ліцензійний відбір закінчиться наприкінці червня. Урочисті проводи команди України заплановані на 23 липня.

comments powered by HyperComments