Як і де займатися спортом, розкажуть на ярмарку

Понеділок, 1 серпня 2016, 18:12
Щорічний міський ярмарок спорту «Харків — спортивна столиця» відбудеться 10 та 11 вересня у ЦПКіО.
Як і де займатися спортом, розкажуть на ярмарку

На головній алеї парку Горького пройде виставка-ярмарок. Тут будуть представлені спортивні й фітнес-клуби Харкова, їх послуги, програми навчання. Також на майданчику проводитимуть конкурси

В рамках ярмарку відбудеться фестиваль фітнесу — I Харківська міжнародна фітнес-конвенція «United Fitness Fest'16».

Програма передбачає і майстер-класи, повідомляє прес-служба міськради. Зокрема, у фестивалі візьмуть участь міжнародний майстер-тренер bodyART Райан Деніел Бек (Ryan Daniel Beck, Нью-Йорк, США), Ярослав Сойников (Київ, Україна), а також кращі фітнес-презентори Харкова. Всі майстер-класи пройдуть в режимі нон-стоп, а завершенням стане Zumba-флешмоб. Початок — 10 вересня о 10:00.

11 вересня учасників заходу чекають навчальні воркшопи. Вперше в Україні відбудеться 5-тічасовой воркшоп «Teacher Skill Workshop» — міжнародна сертифікація викладачів танцювальних напрямків від «Broadway Dance Center» (США). Ведучий — Ryan Daniel Beck.

Крім того, в цей день відбудуться воркшоп з функціонального тренінгу від Ярослава Сойнікова, лекції та семінари зі спортивного харчування, з раціонального харчування тощо і роботи з мотивацією. Другий день фестивалю пройде в Центрі спорту та фітнесу «Уніфехт».

Всі питання і заявки для участі можна надсилати за адресою: uft.official@gmail.com

comments powered by HyperComments