У Харкові очікується масштабний День фізкультури: програма

Четвер, 8 вересня 2016, 10:48
У День фізичної культури 10 вересня під час традиційного ярмарку «Харків – спортивна столиця» будуть представлені екстремальні види спорту.
У Харкові очікується масштабний День фізкультури: програма

Цього разу спортивним центром стане не площа Свободи, а парк імені Горького. Тут можна записатися до спортивних секцій, подивитися ефектні показові виступи спортсменів, перевірити власні сили і спритність.

Третій спортивний ярмарок розпочне роботу о 10.00, завершиться о 19.30. На головній сцені відбудеться міжнародний фітнес-фестиваль, на центральній алеї парку розташується виставка фітнес-клубів і спортивних організацій міста, на спортивних майданчиках пройдуть турніри з баскетболу, волейболу та тенісу. Всього в ярмарку візьмуть участь 76 спортивних федерацій міста. Харків'яни, які захочуть взяти участь в турнірах (наприклад, з міні-футболу, пляжного волейболу, тенісу) і виграти призи, повинні 9 вересня зареєструватися. Ті, хто не встигне зареєструватися заздалегідь, зможе зробити це на святі: всі турніри будуть починатися з 13.30. Для реєстрації біля головної сцени буде встановлено намет, яка буде працювати з 9.00 до 20.00. Вік учасників не обмежений.

Опівдні біля центральної сцени почнеться парад федерацій на честь харківських олімпійців, після чого представники кожного виду спорту розійдуться по своїх локаціях. Зокрема, зліва від центральної алеї будуть представлені єдиноборства. У ярмарку братимуть участь 15 федерацій єдиноборств, там будуть обладнані ринг і килимове покриття для борців. З 13.00 до вечора кожні 10-15 хвилин федерації будуть представляти показові виступи. Тут же можна буде поспілкуватися з тренерами.

На ярмарку можна буде познайомитися і з екстремальними видами спорту: паркуром, роллер-спортом, брейкдансом. Вперше на харківському спортивному ярмарку буде представлена ​​цікава новинка – бампербол: своєрідна гра у футбол спортсменів, по пояс поміщених усередину надувних кульок.

Праворуч від головної сцени харків'яни зможуть побачити середньовічні баталії: там пройде історичне фехтування.

comments powered by HyperComments