«Шахтар» vs «Динамо»: у Харкові вперше за три роки – аншлаг. Де дивитись

Яша Томскький  |  П'ятниця, 9 вересня 2016, 19:11
На матчі 7-го туру української Прем'єр-ліги «Шахтар» – «Динамо», який відбудеться за годину в Харкові на стадіоні «Металіст», аншлаг.
«Шахтар» vs «Динамо»: у Харкові вперше за три роки – аншлаг. Де дивитись

За день до гри в касах залишилося близько 2 тисяч квитків. Всього харківська арена вміщує 40 200 глядачів.

Останній раз домашній матч донецького «Шахтаря» проти «Динамо» в чемпіонаті України збирав аншлаг в серпні 2013 року, коли «кроти» грали на «Донбас-Арені». Пізніше повні трибуни на грі грандів українського футболу були під час матчів за Суперкубок України – в 2014 році у Львові і в 2016 році в Одесі.

«Шахтар» до найважливішої гри готувався в усіх напрямках. Тренер Паулу Фонсека награвав щось незвичайне. Газоном харківського стадіону займалися донецькі агрономи з використанням спеціальної техніки.

Букмекери одноголосно фаворитом бачать «Шахтар», але шанси «Динамо» на позитивний результат теж не примарні. Історія взаємин суперників в рамках національного чемпіонату  нараховує 49 матчів. Невелика перевага – 19 перемог проти 17 поразок при 13 нічиїх – на боці «Динамо». Якщо ж брати окремо домашні ігри, то тут попереду «Шахтар»: 11 перемог, 8 нічиїх і 5 поразок. У нинішньому сезоні «Динамо» вже виграло у «Шахтаря» по пенальті матч за Суперкубок України. Гольова серія «оранжево-чорних» у чемпіонаті країни стартувала 28 серпня 2015 року і триває вже 26 поєдинків, за які забито 83 м'ячі. «Шахтар» лідирує з перевагою в одну перемогу над допоки другим в турнірній таблиці «Динамо».

З 17-ї години по вулицях, прилеглих до стадіону, буде заборонений рух транспорту. А після матчу пасажирські автобуси перевозитимуть уболівальників від станцій метрополітену за основними напрямками до першої години ночі.

Початок матчу – о 21:00. Пряма трансляція: «Футбол 1», ТРК «Україна».

comments powered by HyperComments