Від УЄФА вимагатимуть дозволу на проведення міжнародних матчів у Харкові

Понеділок, 12 вересня 2016, 17:39
Президент Федерації футболу України Андрій Павелко буде домагатися від УЄФА дозволу проводити міжнародні футбольні матчі в Харкові.
Від УЄФА вимагатимуть дозволу на проведення міжнародних матчів у Харкові

«Рік тому спільними зусиллями великий футбол повернувся до Одеси. Потім вдалося відновити і дозвіл на проведення там міжнародних матчів: спочатку для збірних (в березні Україна – Кіпр і в листопаді Україна – Фінляндія), а незабаром і для наших команд, які виступають в єврокубках. Наступне наше завдання - повернути міжнародний статус для Харкова! Як для збірних, так і на клубному рівні. Зараз, напередодні виборчого конгресу УЄФА в Афінах зрозуміло, що це питання буде розглядати вже нове керівництво», – написав Андрій Павелко нв аккаунті на ФБ.

Наразі матчі збірних України та єврокубків можна проводити в Києві, Дніпрі, Львові, Одесі, а також на кількох невеликих стадіонах. При цьому Харків, як прифронтова зона, допоки не має такого права.

Конгрес УЄФА в Афінах, де Харків може отримати дозвіл на проведення міжнародних матчів, розпочнеться 14 вересня.

Під час Конгресу буде обраний новий глава організації на зміну Мішеля Платіні.

Нагадаємо, т.в.о. голови Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична пропонує провести у Харкові Кубок України з футболу 2016/17.

comments powered by HyperComments