Спроба №2: «Шахтар» збирається базуватися у Харкові

Яша Томский  |  Субота, 17 вересня 2016, 07:22
До Харкова може повернутися великий футбол – те, про що говорили з півроку тому, і що тоді не стало реальністю, цілком може втілитися в життя.
Спроба №2: «Шахтар» збирається базуватися у Харкові

Номінально донецький футбольний клуб «Шахтар» збирається свої домашні матчі під егідою УПЛ проводити у Харкові.

Як інформує кharkov-sport.com, керівництво клубу має наміри змінити домашню арену. Адже команда так і не стала своєю на Заході України, а харківський стадіон «Металіст» в силу відомих причин нині «безхозний». Варіант перебазування «Шахтаря» до Харкова розглядався і обговорювався з півроку тому, але так і не став реальністю. Можливо, прийом, котрий організували в Харкові матчу 7-го туру чемпіонату України «Шахтар» – «Динамо» змусив керівництво донецького клубу знову задуматися про зміну бази. Причому, вже є інформація, що 2-го жовтня «Шахтар» збирається провести в Харкові матч 10-го туру національного чемпіонату проти луганської «Зорі». Та й і «Зоря», певно, була б не проти, бо у Харкові наразі тимчасово проживає чимало шанувальників луганського клубу.

Принаймні, факт, що вже зараз за рахунок ФК «Шахтар» і його спеціалістами на ОСК «Металіст» упорядковують газон футбольного поля.

comments powered by HyperComments