Харківський «Вітязь» відколов номер під завісу матчу

Яша Томський  |  Понеділок, 3 жовтня 2016, 17:02
У матчі 6-го туру, яким стартувало друге коло чемпіонату України, хокеїсти харківського «Витязя» приймали на арені «Салтівський лід» команду «Білий Барс» з Білої Церкви.
Харківський «Вітязь» відколов номер під завісу матчу

І зуміли здобути свою першу перемогу в нинішній першості з разунком 5:2.

В цьому поєдинку зустрічалися аутсайдери чемпіонату. У п'яти стартових зустрічах «Вітязь» не зміг набрати жодного очка, а «Білий Барс» завершив перше коло з трьома очками на передостанньому, п'ятому місці, здобувши свою єдину перемогу саме над харківцями на домашній арені – 3:1.

У першому періоді харківського матчу закинутих шайб не було, але найсумніше, що не вселяла натхнення сама гра харківської команди, в якої не відчувалося «вогника».

Зберігся характер гри і в другому періоді, а на 35-й хвилині Руслан Ромащенко кидком з середньої дистанції вивів вперед гостей. Цей рахунок зберігався на табло аж до 54-ї хвилини, а потім... «Вітязь» видав номер – влаштував неабияку гольову феєрію.

За 6 хвилин 50 секунд до коца третього періоду Філіп Ханін відновив рівновагу, а вже за хвилину 40 секунд Ілля Єловиков вивів вперед харківську команду – 2:1. На 58-й хвилині, коли команди грали «4х4», шайби в ворота кіпера «Білого Барса» Віталія Власенка влітали кожні шість секунд.

Крапку в матчі поставив за 28 секунд до фінальної сирени «барс» Данила Печерських – 5:2. Причому в цей момент вже гості виступали втрьох проти квартету харківських хокеїстів.

Ця перемога дозволила «Витязю» піднятися на п'яте місце, зрівнявшись з «Білим Барсом» за набраними очками і випередивши його за сумою двох очних зустрічей.

У 7-му турі харків'яни повинні були 1 жовтня грати в Дружківці з донецьким «Донбасом», проте ця зустріч перенесена на 7 грудня. А найближчі матчі «Витязь» зіграє 6 жовтня в Києві з тамтешнім «Дженералз» і 8 жовтня на домашній арені «Салтівський лід» з криворізьким «Кривбасом». Заключний поєдинок другого кола проведе 13 жовтня в гостях проти ХК «Кременчук».

comments powered by HyperComments