Світлична - олімпійцям: "Ви зробили все для того, щоб прославити країну та показати свої досягнення"

Вівторок, 11 жовтня 2016, 12:12
Юлія Світлична вручила найкращим спортсменам області медалі «25 років незалежності України» та грошові винагороди.
Світлична - олімпійцям: "Ви зробили все для того, щоб прославити країну та показати свої досягнення"

Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

На урочистому прийомі для олімпійців Юлія Світлична привітала спортсменів з їх досягненнями від імені Глави Адміністрації Президента України Ігоря Райніна.

«Сьогодні для мене величезна честь зустрітися з вами, з мужніми людьми, які зробили все для того, щоб прославити країну та показати свої досягнення. Незалежно від того, яке місце ви посіли, як ви виступили, ви все одно залишаєтеся для нас найріднішими та найкращими, - зазначила Юлія Світлична. - Ми вболівали за вас, і всім нам, звичайно, хотілося вашого виграшу. Але сталося, як сталося. І я думаю, що це - ще один привід для того, щоб мобілізуватися, зібрати волю в кулак і рухатися до перемоги. Ні в якому разі не зупинятися! Тільки вперед і тільки - до золотих медалей!».

У рамках зустрічі Юлія Світлична вручила спортсменам і тренерам нагороди від Президента України Петра Порошенка - ювілейні медалі «25 років незалежності України», а також грошові винагороди від ХОДА.

Також Юлія Світличная оголосила, що вона ініціює присвоєння двом головним тріумфаторам Олімпіади й Паралімпіади - Богдану Бондаренку та Максиму Кріпаку - звань «Почесний громадянин Харківської області».

Під час заходу харківські учасники Олімпіади в Ріо-де-Жанейро вручили Юлії Світличній прапор Харківської області.

comments powered by HyperComments