«Металіст-1925» зазнав першої поразки. Причому, від своїх

Яша Томський  |  Понеділок, 14 листопада 2016, 18:27
Перше коло чемпіонату України з футболу серед аматорів завершилося двома перенесеними матчами.
«Металіст-1925» зазнав першої поразки. Причому, від своїх

Обидві зустрічі пройшли за участі харківських команд.

У Харкові, на стадіоні «Динамо», у присутності великої кількості вболівальників пройшло місцеве «дербі»: «Соллі +» приймав команду «Металіст-1925».

У матчі «Соллі +» і «Металіста-1925» високий настрій на перемогу продемонстрували обидві команди, але уникнути помилок футболістам не вдалося. Більше небезпечних моментів біля воріт суперника створили господарі поля. До перерви рахунок так і не було відкрито, і тільки у другому таймі, на 59-й хвилині, футболістам «Соллі+» вдалося провести швидку атаку, яка завершилася точним голом у ворота Дениса Дьякова. Невдовзі Владислав Середа вийшов один на один з Дьяковим і вразив той же кут воріт. Так стало 2:0.

«Металіст-1925» зазнав першої поразки в своєму дебютному сезоні, і вона вартувала лідируючої позиції. «Металіст-1925» з 23-ма очками опустився на другу позицію.

Ще один представник Харківщини в аматорському футболі – «Квадро» з Первомайського виграв 2:1 в «Авангарда» з Корюківки Чернігівської області.

Продовжиться турнір аж у третій декаді березня наступного року, і в стартовому турі другого кола «Металіст-1925» і «Соллі+» зустрінуться знову, і тоді вже на стадіоні «Металіст».

Як уже повідомляла «Справжня варта», 15 листопада відбудеться матч між збірними України та Сербії, у зв'язку із чим поліція переведена на посилений режим роботи. Сьогодні пройшло відкрите тренування перед матчем.

Нагадаємо, днями з футболістами і керівниками команди «Металіст-1925» зустрілася губернатор Харківщини Юлія Світлична. Вона відзначила, що клуб вже встиг завоювати серця вболівальників, і побажала виправдати надії харків'ян.

comments powered by HyperComments