«Локомотив» завершив перше коло футзальної «Екстра-Ліги» на 2 місці

Субота, 19 листопада 2016, 21:12
У матчі 9 туру харків’яни в Рівному перемогли місцевий «Кардинал» з рахунком 1:0.
«Локомотив» завершив перше коло футзальної «Екстра-Ліги» на 2 місці

У гості до команди з Рівного «залізничники» відправились у ранзі фаворитів: «Локомотив» до звітного матчу посідав 2 місце, а «Кардинал» – передостаннє 9-те. Втім, саме у двох останніх гостьових іграх підопічні Євгена Ривкіна зазнали поразок (від «Титану-Зорі» з Покровського 0:5 та від київського «ХІТа» 1:3).

Протягом усього матчу «Локомотив» грав «першим номером», про що свідчать 34 нанесені гравцями удари (проти лише 14 у господарів). Однак, ігрова перевага діючих володарів Кубку та Суперкубку України довгий час не знаходила свого відображення на табло.

Переможний м’яч за 5 хвилин до кінця забив Дмитро Сорокін, скориставшись помилкою голкіпера суперників. За 40 секунд до фінальної сирени «Кардинал» спробував врятувати нічию за допомогою гри у п’ять польових, однак хоча б створити гольовий момент господарі не спромоглися.

1:0 – непроста перемога харків’ян, і «Локомотив» з 19 очками продовжує йти другим у турнірній таблиці «Екстра-Ліги». На першому місці – столичний «ХІТ». Нагадаємо, що після другого кола 8 найкращих команд продовжать боротьбу за медалі у форматі плей-офф. Суперники по чвертьфіналу визначатимуться у відповідності до місця команди в регулярному чемпіонаті.

Наступний матч 26 листопада «Локомотив» зіграє в Івано-Франківську проти місцевого «Урагану».

 

comments powered by HyperComments