«Соллі Плюс» перемагає у фіналі Кубку Харківщини з футболу

Неділя, 27 листопада 2016, 07:41
У вирішальному поєдинку харків’яни здолали «Статус» із Кегичівки
«Соллі Плюс» перемагає у фіналі Кубку Харківщини з футболу

26 листопада на стадіоні «Олімпієць» у Люботині відбувся завершальний матч сезону серед аматорських команд Харківщини. На жаль, перебіг анонсованого на сайті обласної федерації фіналу жодним чином не висвітлювався (навіть у форматі текстової трансляції чи хоча б оперативної новини про підсумок двобою).

Тим не менш, це не завадило харківському «Соллі-Плюс» здобути перемогу над «Статусом» із Кегичівки з рахунком 2:1. Вирішальний гол було забито вже в доданий час.

Таким чином, «Соллі-Плюс» тріумфально завершив 2016 рік та оформив «золотий дубль». Окрім перемоги в Кубку, харків’яни стали володарями золотих нагород вищої ліги чемпіонату області (срібло – у «Колоса» з Зачепилівки, бронза – у «Квадро» з Первомайського).

Не менш успішним є виступ харків’ян в Аматорському чемпіонаті України, перше коло якого «Соллі-Плюс» завершив у статусі лідерів змагань.

Як вже повідомляла «Справжня Варта», в останньому матчі осінньої частини чемпіонату саме від «Соллі-Плюс» першої поразки зазнав «Металіст-1925» (0:2). Змінити аматорський статус на професійний «Соллі-Плюс» може вже влітку 2017 року. Склад команди цілком дозволяє їй боротися за найвищі місця і в Другій лізі – наприклад, основний центральний захисник харків’ян, Олександр Яценко, має в своєму доробку виступи за збірну Україну та участь у єврокубках.

Окрім «Соллі-Плюс», Харківщину в Аматорському чемпіонаті України представляють «Металіст-1925» та первомайський «Квадро».

comments powered by HyperComments