Харківська команда «Булат» візьме участь у фіналі футбольної ліги учасників АТО

Понеділок, 28 листопада 2016, 20:58
У Харкові пройшов завершальній матч у регіональній групі чемпіонату України з футболу серед команд «Ліги учасників АТО».
Харківська команда «Булат» візьме участь у фіналі футбольної ліги учасників АТО

Закриття турніру регіональної ліги «Схід» та нагородження переможців пройшло на базі футбольної академії «Металіст», повідомляє прес-служба ХОДА.

В останньому матчі сезону зіграли команди «Булат» (Харків, факультет військової підготовки НТУ «ХПІ») та «СК Дніпро-1» (Дніпро).

Рахунок матчу – 2:0 на користь харків’ян.

За підсумками групового етапу харківська команда «Булат» зайняла друге місце в групі та разом з полтавською командою «Ворскла-АТО» візьме участь у фінальній частині чемпіонату, яка відбудеться 1-4 грудня у Києві.

В нагородженні переможців та кращих гравців команд-учасниць  групи «Схід» взяли участь заступник начальника Управління у справах молоді та спорту ХОДА Сергій Христоєв, перший заступник голови Харківської обласної федерації футболу Анатолій Біденко та президент Федерації футболу учасників АТО Руслан  Руденко.

Довідка

Футбольна ліга учасників АТО заснована з метою фізичної та психологічної реабілітації військовослужбовців, після проходження служби в зоні проведення АТО, зміцнення дружніх стосунків між військовослужбовцями та військовими підрозділами. У чемпіонаті взяли участь 44 команди від Міністерства оборони, Міністерства внутрішніх справ, Національної гвардії. Державної прикордонної служби, СБУ та інших силових структур.

 

comments powered by HyperComments