Кубок України: як привезли до Харкова, так і увезли

Яша Томський  |  Вівторок, 29 листопада 2016, 02:25
У Харкові в басейні ХПІ пройшов фінальний турнір розіграшу Кубка України з водного поло серед чоловічих команд.
Кубок України: як привезли до Харкова, так і увезли

В турнірі засвітилися чотири команди: харківський «Слобожанець», ВК «Маріуполь» та збірна Київщини, які посіли перше і друге місця в кваліфікаційному турнірі, а також львівське «Динамо» – володар і фіналіст минулорічного Кубка України. Спочатку вони зіграли в одне коло. На цій стадії перше місце з дев'ятьма очками посіли львів'яни, які обіграли харків'ян – в рахунок 6:3, киян – в 16:4 і маріупольців – у 15:5. На другому місці з шістьма очками опинилися харківці, які виграли у «Маріуполя» 16:10 і у збірної Київщини 11:4, трете місце з трьома балами помів ВК «Маріуполь», який обіграв у 8:5 збірну Київщини, котра, у свою останню чергу взагалі не набрала жодного очка.

У заключний день відбулися вирішальні матчі. У поєдинку за третє місце маріупольці в фінальному періоді вирвали перемогу у збірної Київщини 10:9, а у фінальній зустрічі між «Динамо» і «слобожанцями» основний час завершився внічию 8:8.

Переможця довелося визначати в серії післяматчевих пенальті, і тут підфартило львів'янам. 4:2. Таким чином, ватерполісти «Динамо» зберегли у себе почесний трофей ще на рік.

Дарма ото було возити цінну цяцьку (під охороною, між іншим!) через усю Україну...

comments powered by HyperComments