Україна виграла міжнародний товариський турнір

Варта  |  Неділя, 4 грудня 2016, 14:48
У заключному матчі «CFA International Futsal Tournament» українські футзалісти розгромили збірну Мексики з рахунком 6:1.
Україна виграла міжнародний товариський турнір

Втім, перемога нашій збірній далась не так вже й легко. В дебюті матчу команди обмінялись забитими м’ячами – на гол екс-гравця «Локомотива» Сергія Журби майже одразу відповів Цезар Сальдівар.

Рахунок 1:1 тримався до останніх хвилин першого тайму, коли українцям вдалося зламати опір суперників. Протягом 3-х хвилин жовто-сині відзначились тричі зусиллями Віталія Дзюби, Михайла Зварича та Михайла Грицини. У другому таймі розгром латиноамериканців довершили Микола Грицина та харків’янин Богдан Свіридов.

Таким чином, збірна Україна впевнено перемогла в усіх трьох іграх проти В’єтнаму (3:1), Китаю (5:0) та Мексики (6:1), і здобула золоті нагороди товариського турніру. Вже в понеділок гравці повертаються до Києва, а наступної суботи поновлюються матчі клубної «Екстра-Ліги».

Варто зазначити, що в Китаї оновлена збірна України провела свої перші ігри після Чемпіонату Світу, який у вересні проходив у Колумбії. Вже в квітні 2017 року на нашу команду очікують матчі кваліфікаційного відбору на Чемпіонат Європи-2018. Збірна України потрапила до «групи 3», а її суперниками стануть Хорватія, Бельгія, а також переможець пари Швеція – Чорногорія.        

comments powered by HyperComments