Харків’яни зазнали поразки в Хмельницькому

Неділя, 18 грудня 2016, 19:06
«Локомотив» у 14 турі футзальної «Екстра-Ліги» програв «Соколу» 3:6. Героєм зустрічі став вихованець харківського міні-футболу Олександр Педяш, який забив 5 голів у ворота «залізничників».
Харків’яни зазнали поразки в Хмельницькому

У гості до «Сокола» харків’яни їхали в ранзі фаворитів – матч першого кола завершився перемогою «Локомотива» 5:2, і в турнірній таблиці команди знаходились на різних полюсах. Початок двобою з 7-м місцем «Екстра-Ліги» підопічним Євгена Ривкіна вдався – вже на 4-й хвилині Євген Сірий відкрив рахунок дальнім ударом.

Однак досить швидко господарі не тільки зрівняли рахунок, а й вийшли вперед – протягом 5 хвилин Олександр Педяш оформив дубль, а капітан «Соколу» Руслан Шеремета забив ще один гол.

Рахунок 3:1 на користь команди з Хмельницького тримався до кінцівки матчу, коли «Локомотив» пішов у ва-банк та спробував врятуватись завдяки грі з п’ятим польовим. Два голи зусиллями Артема Рося та Олександра Сорокіна харків’яни відіграли, але натомість отримали три м’ячі в свої ворота після перехоплень Педяша.

Підсумкові 6:3 залишили «Сокіл» на 7 місці, яке дозволяє команді потрапити в чвертьфінальну серію після закінчення другого кола чемпіонату. «Локомотив» із 23 очками посідає другу сходинку, однак відстань від 5-го місця – лише 3 очки, тоді як лідери турніру зі столичного «ХІТа» відірвалися вже на 11 пунктів.

Останній матч у 2016 році харків’яни проведуть у суботу, 24 грудня, проти «Титан-Зорі» з Покровського. Початок зустрічі, яка відбудеться у спорткомплексі СК «Локомотив», о 14:00. Нагадаємо, що в матчі першого кола «Титан-Зоря» розгромила «залізничників» 5:0.      

comments powered by HyperComments