"Шахтар" всі наступні єврокубкові поєдинки буде грати у Харкові

Четвер, 12 січня 2017, 09:43
Про це заявив генеральний директор клубу Сергій Палкін в інтерв'ю телеканалу Футбол 1
"Шахтар" всі наступні єврокубкові поєдинки буде грати у Харкові

Відомо, що наступний домашній матч в Лізі Європи з Сельтою Гірники зіграють на стадіоні Металіст у Харкові.

«Ми подали заявку в УЄФА на Харків. Чи не можемо одну зіграти в одному місті, а наступну - вже в іншому. По-перше, УЄФА не дозволить. Якщо вони дозволяють на цій стадії грати в Харкові, то ми вже будемо грати в Харкові. Євроігри будуть в Харкові, а по іншим ми будемо дивитися », - заявив Палкін.

Нагадаємо, що матч Шахтар-Сельта пройде 23 лютого у Харкові. Також 4 червня на стадіоні "Металіст" відбудеться Фінал Кубку України з футболу Крім того, пише вона, "продовжуємо робити все для того, щоб у вересні у Харкові пройшов відбірковий матч Чемпіонату світу з футболу Україна-Турція".

За словами Світличної, окрім Фіналу Кубку України у 2017 році в Харкові пройдуть матчі Ліги Європи 2017 з футболу, у лютому відбудеться гра Кубку Федерації з тенісу між жіночими збірними України та Австралії, з березня матчі Ліги Чемпіонів з гандболу, і запорізький "Мотор" європейські матчі буде грати у Харкові.

"Харків стає центром спортивних подій. Ми будемо і далі робити все для розвитку харківського спорту та спорту у Харкові. Вболіваємо за Україну!" - пише Юлія Світлична.

comments powered by HyperComments