У Харкові проходить Всеукраїнський турнір пам’яті Леоніда Дуная

Субота, 21 січня 2017, 00:56
Відкритий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби пам’яті Леоніда Дуная, який проводиться серед юнаків та дівчат, триває у Палаці спорту «Локомотив».
У Харкові проходить Всеукраїнський турнір пам’яті Леоніда Дуная

У ньому беруть участь понад 400 спортсменів з усіх регіонів України, а також представники Вірменії, Білорусі, Грузії, Молдови, Німеччини та Туреччини.

У відкритті змагань з вільної боротьби серед юнаків та дівчат взяв участь заступник голови ХОДА Михайло Черняк. Він переказав учасникам турніру вітання від голови обласної адміністрації Юлії Світличної, побажавши перемог та спортивних досягнень: «Розвиток спорту – один з пріоритетних напрямків роботи обласної адміністрації. За останні два роки кількість змагань, які проводяться на Харківщині, помітно збільшилася. За підтримки керівника області Юлії Світличної у Харків повернувся великий футбол, тенісні змагання міжнародного рівня, - зазначив Михайло Черняк. - Зростає й рівень турнірів з боротьби. Торік ми провели на Харківщині низку змагань найвищого рівня. Цей спортивний рік починається з кадетського турніру, у якому беруть участь представники 7 країн, тож фактично він вже є міжнародним. Впевнений, що невдовзі Харків зможе стати бійцівською столицею України».

 

comments powered by HyperComments