Харків’яни вибороли нагороди чемпіонату України з шорт-треку серед юніорів

Четвер, 26 січня 2017, 03:34
Змагання пройшли у Києві.
Харків’яни вибороли нагороди чемпіонату України з шорт-треку серед юніорів

Найбільшу кількість нагород до медального кошику збірної Харківської області поклав Микита Неміро. Він став чемпіоном на дистанції 1500м та в естафеті. Разом з ним до складу естафетної команди «Харків-1» увійшли Станіслав Омельченко, Микита Хочін та Дмитро Покровський. Вони з досить великим відривом обійшли срібних призерів - команду Києва та команду «Харків-2» (Богдан Ковальов, Дмитро Павлов, Микита Глотов та Данило Покитченко), яка, відповідно, посіла третє місце.

Також на рахунку Микити Неміри було «срібло» на дистанції 500м та «бронза» на дистанції 1000м. Перемогу на цих дистанціях здобули київські спортсмени.

В змаганнях серед юніорок бронзовими медалями відмітилися харків’янки Тетяна Зарванська та Дарина Воропаєва. Тетяна була третьою на фініші дистанції 1500м, а Дарина фінішувала на третьому місці на дистанції 500м. Перемога на цих дистанціях, а також на 1000м, дісталася киянкам.

Ще дві нагороди харківські спортсменки здобули в естафетах. Команда Харківської області, до складу якої увійшли Тетяна Зарванська, Дарина Воропаєва, Анастасія Хочін та Єлизавета Гапонова, посіла друге місце, а збірна команда «Суми-Харків», у складі якої виступала харків’янка Уляна Дуброва, завоювала «бронзу». Перемогу в цій естафеті здобула команда Києва.

За результатами цього чемпіонату була сформована збірна України на юніорський чемпіонат світу, який вже за кілька днів, з 27 по 29 січня, відбудеться в австрійському місті Інсбрук. До складу української збірної потрапили і троє харків’ян – Микита Неміро, Станіслав Омельченко та Тетяна Зарванська, повідомляють в Управлінні зі справ молоді та спорту ХОДА.

.

 

comments powered by HyperComments