Харків’яни стали чемпіонами України зі стрільби з лука

Середа, 1 лютого 2017, 03:31
Змагання у приміщенні серед дорослих і юніорів відбулися у Сумах.
Харків’яни стали чемпіонами України зі стрільби з лука

У чемпіонаті взяли участь понад 200 спортсменів з десяти областей України (Харківська, Львівська, Чернівецька, Херсонська, Сумська, Рівненська, Одеська, Черкаська, Запорізька, Вінницька та Києва), що змагалися в класичному і блочному луці.

Серед жінок в категорії класичного лука харків'янка Дарина Павличенко стала срібною призеркою чемпіонату, програвши у фіналі суперниці з Чернівців.

У категорії «юніори» серед чоловіків срібним призером змагань став Микита Кравчук. А Катерина Мазорчук виборола бронзову медаль серед жінок.

У категорії блочного лука знову не було рівних харківським спортсменам. Чемпіонами країни стали: серед жінок – Олена Борисенко, серед чоловіків – Олександр Соколов.

У командних змаганнях серед жінок дві харківські команди піднялися на п'єдестал: чемпіонками України стала харківська команда у складі Дарини Павличенко, Анастасії Волобуєвої і Тетяни Бережної, друга харківська команда у складі Анастасії Маркової, Рими Гарамової і Катерини Гугленко стали бронзовими призерами.

У категорії «юніори» дві харківські команди вибороли срібні медалі: жіноча юніорська команда Харківської області (Катерина Мазорчук, Діана Пуль, Ганна Болібок) та чоловіча юніорська команда Харківської області (Марко Головко, Леонід Бойко, Микита Кравчук).

У командних змаганнях з блочного лука чемпіонками країни стали знову харківські спортсменки у складі команди Харківської області (Ольга Лаптій, Олена Борисенко, Юлія Курсіна). У чоловіків в цій категорії харківські спортсмени посіли друге місце у складі команди Харківської області (Микита Мільченко, Олександр Соколов, Вадим Головко).

У загальнокомандному заліку Харківська область посіла перше місце.

 

comments powered by HyperComments