Харківський депутат від «Солідарності» передав ДЮСШ комплекти лиж/ Фото

Понеділок, 6 лютого 2017, 15:21
Вихованці Балаклійської дитячо-юнацької спортивної школи отримали подарунки – 20 комплектів лиж. Ця подія стала справжнім святом для дітей
Харківський депутат від «Солідарності» передав ДЮСШ комплекти лиж/ Фото

Вручити подарунки завітав голова фракції «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» у Балаклійській районній раді Степан Масельський. За словами Степана Масельського, цей заклад є базовим для підготовки майбутніх майстрів із різних видів спорту.

«Ця кількість спортивного знаряддя є невеличкою краплиною, але ж ми як представники влади не стоїмо на місці. Сподіваюсь, що цей спортивний інвентар допоможе всім вам в майбутньому досягти більших спортивних успіхів і гідно відстоювати честь Балаклійщини на спортивних майданчиках області, держави чи навіть на міжнародному рівні», – зазначив голова фракції «БПП «Солідарність» у Балаклійській райраді звертаючись до дітей.

Також, за ініціативи голови фракції партії «БПП «Солідарність» у Балаклійській районній раді в центрі міста Балаклія відбулося довгоочікуване відкриття льодової площадки. Майданчик відкритий для всіх охочих безкоштовно.

comments powered by HyperComments