До Харкова приїхали рятувальники-футболісти з 4 областей

Четвер, 9 лютого 2017, 06:01
Всього змагатимуться 7 команд за вихід на ДСНС України
До Харкова приїхали рятувальники-футболісти з 4 областей

9 лютого на базі спортивного комплексу «Динамо» міста Харкова стартують змагання з футзалу серед підрозділів ДСНС східних регіонів. Для участі у змаганнях до Харкова приїхали спортсмени-рятувальники з Дніпропетровської, Полтавської, Сумської та Луганської областей, а також з Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України (м. Ромни Сумської області). Всього ж змагатимуться 7 команд. Окрім гостей зі східних регіонів, будуть представлені команди з Головного управління ДСНС у Харківській області та Національного університету цивільного захисту України.

Згідно з регламентом команди по черзі зіграють одна з одною, після чого та команда, яка набере найбільше балів і стане переможцем у даних змаганнях. Саме ця команда у подальшому буде боротись за першість ДСНС України з футзалу.

раніше  у Харкові пройшов турнір з футзалу на кубок міської ради. У змаганнях брали участь діти 2004-2006 років народження - вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл, секцій фізичної культури та спортивних клубів, шкіл, клубів за місцем проживання міста та області, всього 72 команди.

 

comments powered by HyperComments