Еліна Світоліна зіграла з найстаршим тенісистом України / Фоторепортаж

Яша Томський, Сергій Козлов (фото)  |  Четвер, 9 лютого 2017, 11:05
Як у боксі. Напередодні тенісного матчу Кубка Федерації в Другій Світовій групі між збірними України і Австралії, який пройде в харківському палаці спорту «Локомотив» 11 і 12 лютого, відбувся своєрідний матч-розігрів.
Еліна Світоліна зіграла з найстаршим тенісистом України / Фоторепортаж

Перша ракетка України і лідерка збірної команди з тенісу – харків'янка Еліна Світоліна зіграла проти найстарішого тенісиста України – 92-річного Леоніда Станіславського.

«Я просто вражена тим, як людина в такому віці є такою активною, позитивною, життєрадісною та енергійною. В його роки спілкується через інтернет, користується соціальними мережами, просто неймовірно. Не знаю, якими ми будемо в 90 років. Нам ще дожити треба», – пожартувала Еля.

Потім із журналістами поспілкувалися капітан збірної Австралії Алісія Молік і троє з чотирьох тенісисток команди гостей: Кейси Дельаква, Дар'я Гаврилова і Ешлі Барті. Четверта учасниця австралійської збірної Аріна Родіонова злегка затрималася в дорозі, і до Харкова на той момент ще не долетіла: запізнення Родіонової викликано затримкою авіарейсів. Але особливої ​​тривоги у капітана і уваги у публіки ця обставина абсолютно не викликала. Алісія більше розповідала про очікування прийдешьої події. Мовляв, зустріч обіцяє бути файною, мовляв, подивилися покриття, палац і проінспектували всі потрібні об'єкти... Все ОК!

В української команди теж все ОК. У складі збірної України проти австралійок готуються зіграти Еліна Світоліна, Ольга Савчук, Леся Цуренко та Надія Кіченок.

«Я прилетіла до Харкова всього на день пізніше решти команди, і не бачу в цьому жодної проблеми, у мене є ще час на акліматизацію. Я добре виспалася, – запевнила Еліна Світоліна. – Не знаю, чому Даша Гаврилова так впевнена, що виграє у мене, минулого разу в Пекіні їй це не вдалося».

«В нашій збірній ніхто не забобонний, кожен гравець готовий віддати всі сили на корті», – запевнив капітан української команди Михайло Філіма.

Жеребкування матчу Україна – Австралія пройде у п'ятницю, 10 лютого, о 14.00 в Superior Golf Club. У суботу в Палаці ігрових видів спорту «Локомотив» пройдуть дві одиночні зустрічі. А в неділю, починаючи з 12.00, відбудуться ще дві одиночні і одна парна зустріч.

comments powered by HyperComments