Світлична взяла участь у жеребкуванні тенісного Кубка Федерації/ Доповнено, Фото, ВІДЕО

П'ятниця, 10 лютого 2017, 14:28
Українські тенісистки дізнались про своїх суперників
Світлична взяла участь у жеребкуванні тенісного Кубка Федерації/ Доповнено, Фото, ВІДЕО

У Харкові щойно провели жеребкування тенісного матчу Кубка Федерації між Україною й Австралією.

На урочистій події була присутня голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична.

До складу української збірної увійшли перша ракетка України Еліна Світоліна з Харкова, а також Леся Цуренко, Ольга Савчук і Надія Киченок. Капітаном команди є Михайло Филима.

Склад австралійської команди такий: Дарья Гаврилова, Эшлі Барті, Аріна Родіонова та Кейсі Деллаукуа.

Зокрема, Цуренко зіграє з Барті та Гавриловою, Світлична - з Гавриловою і Барті. У парі Кіченок і Савчук будуть протистояти Барті та Деллаукуа.

Кубок Федерації (Fed Cup) - це найбільші міжнародні командні змагання в жіночому тенісі. Проводяться Міжнародною федерацією тенісу і вважаються аналогом Кубка Девіса у чоловіків.

" Завтра, 12.45, Локомотив.
Вболіваємо за наших!
Еліна, Леся, Ольга та Надія, - ви зможете, тому що українські дівчата найкращі. Віримо! " -написала після жеребкування голова ХОДА Юлія Світлична у своєму фейсбуці.

Розклад матчів.

11 і 12 лютого у Харкові збірна України, яка вийшла в Другу світову групу Кубка Федерації з тенісу, зіграє зі збірною Австралії. Вибір приймаючого міста підтвердила Рада директорів Міжнародної федерації тенісу (ITF). Поєдинок буде складатися з п'яти матчів, які зіграють протягом двох днів. У перший пройдуть одиночні матчі, у другий - ще одна серія одиночних і парна гра.

У рамках жеребкування визначили, що 11 лютого зіграють перший номер австралійської збірної Дарина Гаврилова і другий номер української команди Леся Цуренко. Після цього відбудеться поєдинок лідера збірної України Еліни Світоліної і другого номера австралійської команди Ешлі Барті.

12 лютого відбудуться одиночні матчі між Еліною Світоліною і Дариною Гавриловою, Лесею Цуренко і Ешлі Барті. У парному поєдинку зіграють Надія Кіченок, Ольга Савчук і Ешлі Барті, Кейсі Делакруа.

Відео можна подивитися тут.

Нагадаємо, що голова ХОДА Юлія Світлична відзначила, що до Харкова повертаються вагомі європейські світові події. Харків має сталі спортивні традиції, інфраструктуру і досвід для того, щоб на найвищому рівні проводити змагання світового рівня.

comments powered by HyperComments