Харківські спортсмени продемонстрували майстерність у тхеквондо та футзалі

Субота, 11 лютого 2017, 12:31
Бронзову медаль змагань з футзалу серед співробітників служби порятунку східних регіонів виборола команда з Харківської області.
Харківські спортсмени продемонстрували майстерність у тхеквондо та футзалі

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Харківській області. 

9 лютого на базі спортивного комплексу «Динамо» міста Харкова проходили змагання з футзалу серед підрозділів ДСНС східних регіонів. Загалом у змаганнях взяли участь близько 70 спортсменів-рятувальників з Харківської, Дніпропетровської, Полтавської, Сумської та Луганської областей, а також з Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України міста Ромни Сумської області та Національного університету цивільного захисту України.

Переможцями змагань, а також володарями Кубку з футзалу серед співробітників служби порятунку східних регіонів стали спортсмени з Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України міста Ромни Сумської області.

З 6 по 9 лютого у Туреччині відбувалися змагання з тхеквондо.

В чемпіонаті взяли участь близько 800 спортсменів з 25 країн світу, які розіграли медалі в трьох вікових категоріях: кадети, юніори та дорослі, а також визначили найсильніших у командному заліку.

Національна збірна України, до складу якої також увійшли харківські тхеквондисти, завоювала перше командне місце в змаганнях серед юніорів, посіла четверте командне місце в загальному заліку, а також була відзначена спеціальним кубком, як одна з самих яскравих і сильних команд чемпіонату. На рахунку команди було 3 золоті, 3 срібні та 2 бронзові медалі. Усі вони здобуті тхеквондистами Харківщини.

comments powered by HyperComments