Харківська біатлоністка привезла «бронзу» із Фінляндії

Вівторок, 14 березня 2017, 01:36
Харків'янка Ольга Абрамова завоювала «бронзу» у фінському Контіолахті.
Харківська біатлоністка привезла «бронзу» із Фінляндії

На етапі Кубку світу з біатлону, що пройшов у Фінляндії, відбулася класична змішана естафета, бронзовим призером якої стала українська команда, до складу якої увійшли Ольга Абрамова, Ірина Варвинець, Сергій Семенов та Дмитро Підручний.

Харків’янка Ольга Абрамова досить впевнено впоралася зі своїм етапом. Лише на першому вогневому рубежі, лежачи, їй довелося використати повний комплект запасних патронів. Але вже на наступному рубежі, стоячи, вона жодного разу не промахнулася та, показавши високу швидкість на дистанції, передала естафету четвертою, трохи відставши від суперниці зі Словаччини, яка була третьою.

У підсумку її партнерам по команді вдалося покращити становище, та з результатом 1:12:01.6 Україна фінішувала третьою. Від команди з Франції, яка посіла перше місце, українці відстали на 27.1 сек. Друге місце посіли німецькі біатлоністи.

Зазначимо, що в рейтингу Кубка націй з біатлону сезону 2016-2017 років  жіноча збірна України посідає третє місце, а чоловіча – шосте. Наступний етап Кубка світу відбудеться з 17 по 19 березня в Норвегії.

comments powered by HyperComments