«Локомотив» із Харкова поїде на «фінал чотирьох»

Яша Томський  |  Вівторок, 14 березня 2017, 03:15
Зігравши з «Кардиналом-Рівне» у повторному чвертьфінальному матчі розіграшу Кубка України з футзалу, чинний володар почесного трофея харківський «Локомотив» вийшов до «фіналу чотирьох».
«Локомотив» із Харкова поїде на «фінал чотирьох»

Після перемоги в Харкові два тижні тому з мінімальною перевагою 5:4 в першій зустрічі підопічні Євгена Ривкіна не могли відчувати повної впевненості в позитивному для себе результаті двохматчевої дуелі. Тим більше, якщо врахувати, скількох безглуздих помилок припустилися вони тоді біля своїх воріт, дозволивши супернику чотири рази вразити їх.

Гольова феєрія продовжилася у матчі-реванщі в Рівному.

Починалося все для харківських футзалістів непогано. Через 11-й хвилин після початку атчу Євген Сірий вивів «Локомотив» вперед і тут же, на 12-й, Ярослав Лебідь збільшив розрив до 0:2.  «Кардинал» Сергій Піддубний встиг сквитати один м'яч, і перший тайм завершився на користь харків'ян 1:2.

У другій половині господарі майданчика продовжили наполегливо шукати шляхи до воріт харківської команди. Почалася «гойдалка», яка тривала увесь другий тайм. І за 18 секунд до фінальної сирени ровненчани довели зустріч до нічиєї – 5:5. Отже, боротьбу за Кубок продовжить харківський «Локомотив».

Разом з харків'янами у «фіналі чотирьох» також зіграють хмельницький «Сокіл», «Титан-Зоря» з Покровського і столичний «ХІТ». Склад півфінальних пар визначить жеребкування.

comments powered by HyperComments