«Металіст Юніор» завоював свій перший трофей

Справжня варта  |  Вівторок, 14 березня 2017, 20:18
«Металіст Юніор» – молодіжна команда харківського «Метліста 1925» у фіналі міського чемпіонату з футболу зустрілася з колективом із Первомайська «Квадро».
«Металіст Юніор» завоював свій перший трофей

Фінальний поєдинок проходив на стадіоні «Схід» і за його ходом прийшли подивитися близько 170 уболівальників. Матч почався з вивчення суперниками один одного, тому гра була в першому таймі в цілому рівна. Хоча треба визнати: темп гри був досить високий. На 33-й хвилині Микита Іванов вивів «юніорів» вперед. Мазун віддав верхову передачу, Іванов вийшов один на один і забив в ближній від себе кут.

Але первомайці зрівняли рахунок вже через шість хвилин. Після удару зі штрафного метрів з 35-ти м'яч влетів у верхній кут воріт, які захищав Москаленко. Автором голу став Тарануха. Є й певна вина воротаря «юніорів» в пропущеному голі. Але воротар виправився в самій кінцівці гри, коли ліквідував вихід один на один нападника «Квадра».

В цілому другий тайм також пройшов в рівній боротьбі. В середині тайму команди обмінялися небезпечними штрафними. У команди «Металіст Юніор» Іванов сильно пробив, але Сарана виявився напоготові, і м'яч зафіксував в своїх руках. У перволмайської команди після пробиття штрафного м'яч просвистів в кількох сантиметрах над поперечиною воріт.

Загалом, переможця повинна була визначити так звана футбольна лотерея, тобто серія пенальті. Старший тренер харківської команди Сергій Валяєв замінив воротаря Москаленка на Островерха, і це принесло свої плоди, бо один з ударів, а саме удар Шеншина, Островерх узяв.

«Металіст Юніор»: Москаленко (Островерх 80 + 1), Поліщук, Артем'єв, Сірий, Сулаєв, Сергєєв (к), Чекіс, Іванов, Неклонскій (Ндукве 41), Єрмошенко, Мазун.

«Квадро»: Сарана, Айобамі, Шеншин, Джаухар, Жозер, Тарануха, Скачко Ю., Безсалах, Кардель, П'єр, Ольховський.

comments powered by HyperComments